LSI MegaRAID Storage Adapters
Status: gast
Maxcom Producten Service/Support Uw Profiel Contact
0

Maxcom
Over Maxcom
Vacatures
Nieuws
Catalogi
Links
Sitemap
 
Inloggen
Registreren
 
 
Snel zoeken

 Vacatures

Wij zijn blijvend op zoek naar:

CommerciŽle Medewerkers m/v

Voor de afdelingen verkoop zijn we continu op zoek naar commerciŽle medewerkers. Tot het takenpakket behoort o.a. verantwoordelijkheid voor het actief beheren en begeleiden van de toegewezen klanten zowel op technisch- als op commercieel gebied, het zorgdragen voor acquisitie en het adviseren van afnemers over de aan te schaffen producten.Vanzelfsprekend beschikt de kandidaat over goede sociale en communicatieve vaardigheden en heeft hij of zij een commerciŽle en resultaatgerichte instelling. Hij of zij is een teamspeler.

Product / Salesmanager Netwerkproducten m/v

Op basis van een commercieel plan, pro-actief werken als salesmanager met de focus op netwerk- en communicatieproducten. De basis voor zijn/haar succes ligt in een degelijke, courante praktijkkennis van netwerken, communicatie, firewalls, koppelingen (VPN, wireless). Een deeltaak van de medewerker is dan ook om deze kennis up to date te houden en toe te passen als de technische dienst aanvullende kennis nodig heeft. Hoofddoel blijft door het juist informeren en onderhouden van een goede relatie met (potentiele) afnemers de overeengekomen omzet en margedoelstellingen te behalen.Voor alle functies geldt:
geboden wordt een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig het niveau van de functie, doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming en een prettige werksfeer in een jong en enthousiast team.

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt zenden aan:

Maxcom NV
Afdeling Personeelszaken
t.a.v. de heer R.W.T. van Emst
Morsestraat 40
4004 JP TIEL

of stuur een reactie per e-mail: R.W.T. van Emst

* Aquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.