AXUS Yotta
Status: gast
Maxcom Producten Service/Support Uw Profiel Contact
0

Maxcom
Over Maxcom
Vacatures
Nieuws
Catalogi
Links
Sitemap
 
Inloggen
Registreren
 
 
Snel zoeken

 Over Maxcom
Maxcom NV, opgericht in 1989, is sindsdien gegroeid van system integrator en leverancier van componenten tot een value added distributeur die oplossingen levert voor mainstream- en niche markten op het gebied van storage voor desktop, notebooks, servers, geheugen, storage, backup en multimedia. Dit wordt ondersteund door een gesegmenteerd marketingbeleid gericht op de integrators en reseller, zowel in de zakelijke- als particuliere markt. Maxcom NV maakt deel uit van de RedNas groep

Maxcom levert oplossing voor Windows, MacOS, Unix en Linux. Door de korte communicatie lijnen, is de organisatie in staat om een multi OS en crossplatform oplossing te ontwerpen, ondersteunen en implementeren. Dit laatste door een eigen, goed geoutilleerde technische dienst met capabele mensen die kennis hebben van de hardware maar ook op de hoogte zijn van de laatste software ontwikkelingen.

Maxcom NV
Morsestraat 40
4004 JP  Tiel
Tel: +31 (0)344-640440
Fax: +31 (0)344-640441
E-mail: info@maxcom.nl
Website: http://www.maxcom.nl


MaxEstor.com MaxEstor

MaxEstor is een zusterbedrijf van Maxcom en onderdeel van de RedNas groep. MaxEstor richt zich specifiek op high-end storage oplossingen en adviseert daarin overheden, grote nationale en internationale ondernemingen en MKB bedrijven. MaxEstor is Compaq Storage Partner maar voert daarnaast een breed assortiment (HP, Raidtec, Gadzoox, Qualstar e.v.a.) high-end storage producten, welke ondersteund worden door een uitgebreid dienstenpakket waaronder:
 • Consultancy:
 • data-analyse, soft- en hardware adviezen, projectmanagement.
 • Architecture:
 • advisering betreffende applicaties, data en technologie.
 • Implementatie:
 • installatie van soft- en hardware oplossingen.
 • Service en support:
 • installatie, Configuratie, SWAP en Onsite service overeenkomsten maar ook advance replacement en verhuur.

  MaxEstor
  Morsestraat 40
  4004 JP Tiel
  Tel: 0344 - 640457
  Fax: 0344 - 640441
  E-mail: info@maxestor.nl
  Web: http://www.maxestor.com